aumatics4startups

Aumatics4Startups is een initiatief van Aumatics, een ICT dienstverlener die innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Vanuit de passie voor innovatie en de interesse in startups, als drijfende kracht achter nieuwe schaalbare businessmodellen, is dit initiatief ontstaan. Wij geloven dat we specifieke startups kunnen ondersteunen met onze diensten en coaching. En dat onze propositie kan bijdragen aan het succes van de startup zodat deze snel kan doorgroeien tot een prachtig bedrijf.

In deze digitale wereld van vandaag kan geen enkel bedrijf meer zonder een professionele en betrouwbare ICT partner. Denk hierbij alleen al aan het belang van IT-Security bijvoorbeeld. Met de nieuwe GDPR/AVG wetgeving kan geen enkel bedrijf zich meer een datalek permitteren. Maar Aumatics kan nog veel meer voor een startup betekenen. Met de specifieke kennis en expertise kunnen ze startups mogelijk een versnelling geven door een slimme configuratie van de ICT inrichting.

De founders van Aumatics4Startups
Ed van Puffelen

Ed van Puffelen, founder van Aumatics B.V., is een gedreven ondernemer en visionair. Zijn vooruitziende blik in wat er gaat komen heeft geleid tot de interesse in startups en het ontwikkelen van deze propositie in het ondersteunen van bevlogen entrepreneurs.

Ronny Simon

Ron Simon, founder van StartUp and ScaleUp, is een gepassioneerde venture builder en coach. Hij heeft de afgelopen jaren vele startups begeleid en geeft regelmatig workshops, masterclasses en spreekuurtjes voor ondernemers.

Nicole Huisman

Nicole Huisman, co-founder van Aumatics4Startups heeft een scherp oog voor de menselijke kant van het zakendoen. Zij kijkt met name naar de persoonlijke drijfveren van de entrepreneurs en kan de individuele talenten feilloos in kaart brengen.